Agentia Vanzari Vile Dorobanti

despre noi-vanzari vile dorobanti

Suntem alaturi de tine

Agentia noastra este compusa din oameni cu studii superioare in domeniul economic si cu o experienta de peste 20 de ani. Suntem capabili sa te ajutam sa alegi ceea ce este cel mai bine pentru tine. Gandul sa achizitionezi o casa in Bucuresti, Dorobanti, poate parea ceva complicat, insa cu noi totul va fi mai usor. 

Agentia Vanzari Vile dorobanti

servicii complete si personalizate pentru tine

Prin noi cei face cea mai buna alegere. Va vom oferi informatiile necesare prin care dumneavoastra puteti avea casa dorita in cel mai scurt timp 

aceasta este pasiunea noastra

In Romania, piata imobiliarelor este in continua dezvoltare. Noi suntem aici pentru a va ghida pentru a alege locuinta potrivita. 

Descoperiti alaturi de noi cartierul rezidential din Dorobanti, locul unde vei gasi linistea necesara prin care poti trece peste zbubiumul orasului Bucuresti.

Exploreaza dorobantiul

Alaturi de noi poti vedea cele mai frumoase vile din Dorobanti. Serviciile noastre sunt exclusiv pentru acel domeniu din Bucuresti.

Privelisti superbe. din vila ta. in dorobanti

ce putem face pentru tine

Suntem aici sa te ajutam in a-ti indeplini visul de a avea o casa de lux, in zona Dorobanti, achizitionata cu un pret bun. Apeleaza la noi si garantam servicii de calitate, complete. 

agenti cu experienta

Avem angajati agenti experimentati, cu o vechime de 5-10 ani, formati in scoli de prestigiu din tara, dar si din strainatate.

prezentari

Iti oferim prezentari de top, cu agenti de top. Garantam o experienta de neuitat ce te va ajuta sa alegi ceea ce este potrivit pentru tine.

echipa dedicata

Echipa noastra va fi alaturi de tine de la A la Z. Odata cu inceperea cautarilor, un agent de-al nostru te va ajuta prin consultatii.

servicii in Bucuresti

Oferim servicii exclusiv in Bucuresti, IN special in zona Dorobanti.

Agentia Vanzari vile dorobanti

Intalneste echipa

Echipa noastra este formata din 4 agenti cu experienta. Lorin are o experienta de 5 ani in vazarea imobilelor din Bucuresti, Cristian are skilluri necesare pentru a promova cu succes apartamentele dumneavoastra online.

Alina si Ana sunt persoanele care se ocupa de tot, de la alegerea casei, pana la negocierea pretului acesteia, fiind instruite in strainatate in cadrul unor cursuri de top. Acestea au experienta de aprox. 10 ani si te pot ajuta sa-ti achizitionezi casa dorita in cartierul Dorobanti.